Драматичен театър – Благоевград представя премиерата на „Моята безгранична любов … ”

Драматичен театър – Благоевград представя премиерата на „Моята безгранична любов … ”

Двама дебютиращи актьори застават на границата между тъжното и смешното
в премиерното представление „Моята безгранична любов … ”


Драматичен театър – Благоевград представя премиерата на „Моята безгранична любов … ”

Днес 26.04.18г. /четвъртък/, от 19:00ч., на Камерна сцена „Владимир Давчев” Драматичен театър „Н.Вапцаров” – Благоевград представя  „Моята безгранична любов … ” по мотиви от пиесата „Пеперудите са свободни” на Леонард Герш.
В премиерния спектакъл ще видим и двама нови актьори, дебютиращи в главните роли. Гергана Цакова и Аладин Алиибрахим застават на границата между тъжното и смешното в ролята на Жил Тънър и Дон Бъкър. Ще предпочетат ли да са НЕнаранени техните персонажи или ще позволят да бъдат обичани!?
„Моята безгранична любов …” е вълнуваща история за любовта и страха от нея. Една много любовна и много поставяна пиеса. Силната любов, която пламва между Дон Бъкър – млад незрящ мъж, и странното момиче Жил поставя на изпитание житейската им зрялост, както и степента на свободата, която са способни да понесат.
„Аз не се съжалявам! Не ме съжалявай и ти! Ако искаш, застани до мен срещу тази бяла врата и нека помълчим преди да я отворим… Дори да не намерим ключа, ние трябва да опитаме – желанието ще ни стигне! Към тебе води тя, към мене води тя – вратата, към другия, врата към другото, където в равновесие от вземане и даване ще сме си нужни. Аз имам свободата да се влюбвам и да избирам своите окови от задължения и отговорности. Да преобразявам и да ме преобразяват. А ако искаш някога да си заминеш, просто затвори вратата към своята душа. Няма да те съдя, че ме нараняваш, защото знам, че ме обичаш, но търсиш своята свобода … „
Сценичният вариант и постановката са дело на Александър Галперин, а сценографията на Антония Попова.
  • Участват: Аладин Алиибрахим (дебют), Гергана Цакова (дебют), , Албена Чобанова, Симеон Тодоров
Билети на касата на Драматичен театър "Н.Вапцаров" - Благоевград или на телефон 0879/ 52 37 29. 
Всички новини