Поради големия зрителски интерес благоевградският театър добавя нови дати за спектакъла „Моята безгранична любов … ”

Понеделник, 02 Юли 2018, 22:47
Поради големия зрителски интерес благоевградският театър добавя нови дати за спектакъла „Моята безгранична любов … ”

Поради големия зрителски интерес към спектакъла „Моята безгранична любов … ” благоевградският театър добавя нови дати - 5 и 12 юли, от 19:00ч.
След своята премиера, която се състоя в края на април, представлението се превърна в най – търсеното заглавие на каса, а всяка среща с публиката е незабравима.
Дебютиращите актьори Гергана Цакова и Аладин Алиибрахим застават на границата между тъжното и смешното в ролята на Жил Тънър и Дон Бъкър. Силната любов, която пламва между тях поставя на изпитание житейската им зрялост, както и степента на свободата, която са способни да понесат. Ще предпочетат ли да са НЕнаранени техните персонажи или ще позволят да бъдат обичани!?
 „Аз не се съжалявам! Не ме съжалявай и ти! Ако искаш, застани до мен срещу тази бяла врата и нека помълчим преди да я отворим… Дори да не намерим ключа, ние трябва да опитаме – желанието ще ни стигне! Към тебе води тя, към мене води тя – вратата, към другия, врата към другото, където в равновесие от вземане и даване ще сме си нужни. Аз имам свободата да се влюбвам и да избирам своите окови от задължения и отговорности. Да преобразявам и да ме преобразяват. А ако искаш някога да си заминеш, просто затвори вратата към своята душа. Няма да те съдя, че ме нараняваш, защото знам, че ме обичаш, но търсиш своята свобода … „
Сценичният вариант и постановката са дело на Александър Галперин, а сценографията на Антония Попова.
  • Участват: Аладин Алиибрахим (дебют), Гергана Цакова (дебют), Албена Чобанова, Симеон Тодоров
Билети на касата на театъра или на телефон 0879 52 37 29
Всички новини